Ричард Алибегов

София. „Заведенията инвестираха между 3000 и 8000 лева в обектите си заради пандемията. Вложиха средства за оборудване, за дезинфекция и обезопасяване. Ще подходим отговорно към предстоящия зимен сезон в курортитe“, заяви за bgtourism.bg председателят на Съюза на заведенията Ричард Алибегов.

„Вече имаме един туристически сезон зад гърба си – макар и летен, и това ни дава увереност, че може да се справим в условия на Ковид-19. Знаем какво стои пред нас и сме взели всички необходими мерки, за да защитим здравето на персонала и на туристите. Разчитаме на отговорността на хората, за да може по-бързо да излезем от сложната ситуация, пред която е изправен цял свят“, добави Ричард Алибегов. Той посочи, че неговата организация е в непрекъснат контакт със собствениците на заведения, които се подготвят за зимния сезон.

снимка Руслан Йорданов, снимка bgtourism.bg

„Работим в чудесен синхрон с министрествата на здравеопазването и туризма. Срещите до момента с вицепремиера Марияна Николова дадоха възможност да съхраним бизнеса си, много работни места, и да вземем бързи и адекватни мерки в една тежка и турболентна година“, добави Алибегов.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

2 години bgtourism.bg – 2 милиона читатели!

Сподели публикацията


Спа Хотел Спартак, Сандански Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA