Ричард Алибегов поема ротационното председателство на Конфедерацията на българския туристически бизнес
Ричард Алибегов поема ротационното председателство на Конфедерацията на българския туристически бизнес
Slide
Slide
Slide
Slide

София. „Заведенията инвестираха между 3000 и 8000 лева в обектите си заради пандемията. Вложиха средства за оборудване, за дезинфекция и обезопасяване. Ще подходим отговорно към предстоящия зимен сезон в курортитe”, заяви за bgtourism.bg председателят на Съюза на заведенията Ричард Алибегов.

“Вече имаме един туристически сезон зад гърба си – макар и летен, и това ни дава увереност, че може да се справим в условия на Ковид-19. Знаем какво стои пред нас и сме взели всички необходими мерки, за да защитим здравето на персонала и на туристите. Разчитаме на отговорността на хората, за да може по-бързо да излезем от сложната ситуация, пред която е изправен цял свят“, добави Ричард Алибегов. Той посочи, че неговата организация е в непрекъснат контакт със собствениците на заведения, които се подготвят за зимния сезон.

снимка Руслан Йорданов, снимка bgtourism.bg

„Работим в чудесен синхрон с министрествата на здравеопазването и туризма. Срещите до момента с вицепремиера Марияна Николова дадоха възможност да съхраним бизнеса си, много работни места, и да вземем бързи и адекватни мерки в една тежка и турболентна година“, добави Алибегов.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

2 години bgtourism.bg – 2 милиона читатели!

Сподели публикацията