Slide
Slide

На 13 и 14 август на сцената на събитието ще се качат топ родни и световни брандове и дизайнери

Свети Влас. За трета поредна година яхтеното пристанище в Свети Влас се превръща в сцена на най-голямото лятно модно събитие Summer Fashion Weekend. Старт на модните ревюта вечерта на 13 август, ще даде Мадам Рошав и Рошавата гарга, която отбелязва 30 години на сцена и ще покаже екстравагантни модни решения.

Дефилетата на модната сцена ще продължи с ексклузивни колекции на SSG, VANITTA, Mia Atelier, Sena Design, Lara Korotenko, Junus Coban, AnimaGemela, Kiara Fashion и BoldAtelier.

Стил, елегантност и модни страсти, продължават и във втората вечер на Summer Fashion Weekend на 14 август. Модните ревюта започват с модна къща Briliantin и ексклузивните тоалети на Sherri Hill. След тях на сцената ще се видят ексклузивните колекции на Antony Langountin, MED, Inside Us, Bluepoint, WOLM, SAHOCO, Virgin Skin 4U, Desire mark и колекция висша мода на Evgeniya Borisova.

Водещи на Summer Fashion Weekend 2021 и тази година са очарователните лица на Code Fashion TV Елица Стойчева и Златина Иванова. Музика, танци и много изненади ще внесат младите артисти Ioan Karamfilov и K.Lina.

По традиция на червения килим се очаква ВИП, модния и бизнес елит на страната, чуждестранни гости и звезди. Яхти и морски вълни, най-добрите музикални миксове и невероятен кетуолк очакват гостите на 13 и 14 август на Марина Диневи в Свети Влас.

Продуцент и режисьор на събитието е Мария Бонева. Официален партньор и организатор на събитието Даниела Неделчева за Диневи Груп. Снимка Фейсбук Summer Fashion Weekend

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията