Slide
Slide

Медии от Гърция също посетиха страната ни, но по покана на Министерството на туризма 

Варна. 90 журналисти и собственици на туристически бюра, участници в експедиентски тур от Германия, пристигнаха вчера у нас.

Групата бе посрещната на летище Варна с полет на European Air Charter. Визитата е организирана от немския туроператор Alltours Flugreisen GmbH.

Целта на посещението им е да се запознаят с българското Черноморие като безопасна дестинация, за която да информират своите аудитории и клиенти.

В същото време по покана на Министерство на туризма, в периода 03-08 август 2021 г. се проведе журналистически тур с участието на представители на водещи медии с туристическа насоченост, инфлуенсъри, блогъри и влогъри.

Журналистическият тур акцентира върху културното наследство, природните красоти на България, които оставят вълнуващи спомени във всеки един от участниците.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията