Wizz Air добавя нова функция в своето мобилно приложение
Wizz Air добавя нова функция в своето мобилно приложение
Slide
Slide
Slide
Slide
София. Никотарифната авиокомпания Wizz Air обяви днес, че добавя нова функция в своето мобилно приложение. Тя ще позволи на клиентите на Wizz Air да активират получаването на ценови нотификации за полети, които ги интересуват. Например, известието, което потребителите ще получат днес, е за 20% отстъпка за избрани полети в мрежата на авиокомпанията, които са особено подходящи за пролетна ваканция.

С тази актуализация в WIZZ приложението регистрираните потребители вече ще могат по-бързо и лесно да научават за ценови оферти за до пет полета, към които имат интерес за бъдещи резервации. Новата функция автоматично ще уведомява потребителите за увеличаване или намаляване на цените на билетите, така че клиентите да могат да резервират своевременно, ако тарифите изведнъж започнат да се покачват или да се възползват от промоция в цените на Wizz Air, която винаги се стреми да предлага най-изгодните тарифи.

„България Еър“ обяви нови полети и подобрено разписание между София и Варна

За да получавате нотификации за промени в цените, просто изтеглете мобилното приложение на Wizz Air, влезте в акаунта си, потърсете желания от вас полет и след това активирайте „нотификации за цени” (Price Alerts). Известията се изпращат веднъж дневно чрез push съобщение и ще изчезнат автоматично, след като полетът, който следите, излети. Мобилното приложение на Wizz Air е достъпно безплатно за потребители на Android и iOS.

„България Еър“ пуска редовни полети до над 10 нови дестинации в Европа и Азия от пролетта

А ако искате да се възползвате от днешната промоция и вече нямате търпение да планирате една вълнуваща почивка, имайте предвид, че отстъпката от 20% е валидна единствено днес. Така че побързайте да се възползвате и да подарите на себе си или на близките си едно незабравимо пролетно приключение. Офертата е валидна за всички пътници, за полети до 30 април 2021 г. и само за резервациите, направени до полунощ на wizzair.com или през мобилното приложение на WIZZ.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията