Slide
Slide

Варна. Да пренесете частица от световния океан в комфорта на собствената баня, вече е лесно! Независимо от климатичните условия навън или от възможността ви да посетите някой спа център, винаги можете да се насладите на удоволствието от една истинска морска терапия у дома!

Всъщност, лечението с водорасли е традиционно за местното население на Ирландия. Датира още от Средновековието, когато мореплаватели и пирати, участвали в безброй морски битки, открили, че водораслите са способни да излекуват и най-тежките им рани. Легенди разказват как моряците покривали целите си тела с водорасли, за да се възстановят напълно до следващата битка. От тогава лечението с водорасли е известно в Ирландия, като „Лечението на моряка“.

Хотелиери и експерти в СПА центрове включиха в своите балнеологични програми водорасли за качествена и ефективна грижа за кожата и имунитета

Точно това „лечение на моряка“, но в съвременен уелнес вариант предлага VOYA Organic.

Сертифицираните органик водорасли за вана и всички терапии за лице и тяло с водорасли на VOYA, ще откриете в едни от най-престижните медикъл и Спа центрове в България и по света. Но да се насладите на „лечението на моряка“ в комфорта на собствената баня, вече е въпрос на стил и органик начин на живот!

Голям интерес към СПА процедурите с водорасли, търсят ги за здрава кожа и за подсилване на имунната система

Ето как може да изглежда Вашето морско изживяване у дома:

Представете си мирис на море, ароматни свещи, фини скрабове за тяло и богати натурални масла.

В края на работния ден тялото ви се нуждае точно от това! Ако имате проблеми със съня или организмът Ви се нуждае от възстановяване, значи това е най-правилният избор.

А ето предложението на VOYA Organic в няколко лесни стъпки:

  • Напълнете ваната с топла вода и потопете в нея ЖИВИ ВОДОРАСЛИ ЗА ВАНА.
  • Докато водораслите се събуждат, за да отделят безценните си морски съставки специално за вас, запалете няколко ароматни свещи, направени от чист восък и натурални масла.
  • Потопете се във ваната и се отпуснете. За разкош, поставете чаша чай на подходящо място до ваната, за да можете да отпивате от време на време.
  • Можете да съчетаете престоя си във ваната с фино ексфолиране на кожата с органик лавандулов скраб.
  • Когато излезете от ваната, върху още влажната кожа нанесете пищно натурално масло за тяло.
  • Не забравяйте да се погрижите и за кожата на лицето. Нашето предложение е невероятното олио за лице на VOYA, което бързо успокоява, хидратира и подхранва.

Как можете сами да организирате своето морско изживяване? Просто потърсете в мрежата и поръчайте онлайн на: Морска СПА терапия у дома.

*публикация

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията