Slide
Slide

Равадиново. Сили и ум ще премерят ентусиасти в състезанието Битката, което тази година ще се проведе от 21 до 23 август на специално изградената арена край Замъка „Влюбен във вятъра“ в Равадиново, съобщават от туристическата забележителност. Участниците ще могат да изпитат силата на духа и тялото си в различни състезания, като последните оцелели в двубоите мъж и жена ще получат като награда за усилията си и по 500 лева всеки.

Записването е до 15 август 2020 като изпратите e-mail на info@zamaka.bg с три имена, телефон за връзка, снимка в цял ръст и кратко представяне.

Таксата за участие в състезанието през тази година е намалена почти наполовина, като идеята е традицията на Битката да бъде продължена въпреки всички предизвикателства, свързани с мерките за неразпространение на коронавируса.

Впечатляващо! Замъкът край Бургас внедри информационни панели с брайлово писмо за посетители с нарушено зрение, вече има алеи и за придвижване за хора с увреждания

Организатори на събитието са участникът в един от сезоните на тв формата „Фермата“ Станислав Ласкин и Замъкът „Влюбен във вятъра“ в Равадиново.
Таксата за участие е 200 лева, като тези, които платят онлайн през сайта https://zamaka.bg/reservations/ с промокод BITKATA ще ползват и допълнителна отстъпка от 20%. В сумата освен участие в състезанието с възможност да се спечели голямата награда, са включени още разходите за настаняване в къщи за гости в село Равадиново, тържествен обяд в Замъка, вход за атракцията, дегустация на снежно вино, посещение на изложбата със златните съкровища на Тутанкамон.

Замъкът в Равадиново влезе в компютърна игра на световен гигант

Отпадналите от надпреварата могат да продължат престоя си до края на Битката и да наблюдават игрите или да събират тен на близките плажове, естествено настаняването им продължава да е включено в предплатената такса.
По време на събитие ще бъде организирано и съпътстващо изложение с отбрани родни продукти – сирена, вина, традиционни сувенири и специалитети от други европейски страни. Зрителите и участниците ще могат да пробват супа от сьомга или ребра на въртележка, крафт бири и биопродукти.

Всички посетители ще участват и в томбола за ръчно-произведена маса от пет вида дърво, чиято продажна цена е 650 лв, направена от ръцете на Станислав Ласкин под неговия бранд – „Неповторими“.

Пътуващ репортер на bgtourism.bg обикаля света, през септември започва новата ни рубрика „Пътуване между редовете“

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията