Slide
Slide

Берлин. „Искам да поздравя Информационна агенция БГ Туризъм за чудесната инициатива и перфектна организация. В този труден за всички ни период тази идея вдъхновява професионалистите в туристическия бранш и наистина се надявам да успеем да мотивираме българския потребител да избере Българска дестинация за своя уикенд или почивка“, казва в своя поздравителен адрес до bgtourism.bg и участниците Сийка Кацарова – председател на Българския Съюз по балнеология и СПА туризъм.

Комисар Мария Габриел подкрепи онлайн туристическата кампания „Резервирай в България“ (видео)

„Като Председател на Българския Съюз по балнеология и СПА туризъм, но преди всичко като българка, се обръщам с призив наш приоритет да бъде превенцията на здравето и засилването на имунната ни система – нашата, на родителите ни и на нашите деца – чрез използване на естествените природни богатствата, които имаме – климат, минерални води, слънце и пелоиди.

„Резервирай в България“: Христо Стоичков и Мария Гроздева със силна подкрепа за българския туризъм (видео)

Използване на естествените лечебни фактори в нашите курорти още от дълбока древност е с доказан ефект върху оздравяването на организма.
„Резервирай в България! Резервирай в прекрасните български климатични и СПА курорти! Резервирай утрешното здраве на децата си – днес!“. Успех на уастниците и здраве на всички ви!“, казва още в своя поздравителен адрес Сийка Кацарова – председател на Българския Съюз по Балнеология и Спа туризъм.

КЪМ ТОП ОФЕРТИТЕ ЗА ПОЧИВКА В БЪЛГАРИЯ

Кметът на Бургас за „Резервирай в България“: Ключовите думи по Южното ни Черноморие през тази година ще бъдат сигурност и здраве (видео)

 

Oфициалния туристически портал – https://bulgariatravel.org/

Facebook – Bulgaria Travel

Instagram – bulgariatravelorg

YouTube – Bulgaria Travel

БУБСПА – https://www.bubspa.org

ИАНМСП – https://www.sme.government.bg

Сподели публикацията