Ваксините са важни, но не са достатъчни, ЕSPA показва ролята на здравния туризъм
Ваксините са важни, но не са достатъчни, ЕSPA показва ролята на здравния туризъм
Slide
Slide
Slide
Slide

Берлин. “Искам да поздравя Информационна агенция БГ Туризъм за чудесната инициатива и перфектна организация. В този труден за всички ни период тази идея вдъхновява професионалистите в туристическия бранш и наистина се надявам да успеем да мотивираме българския потребител да избере Българска дестинация за своя уикенд или почивка”, казва в своя поздравителен адрес до bgtourism.bg и участниците Сийка Кацарова – председател на Българския Съюз по балнеология и СПА туризъм.

Комисар Мария Габриел подкрепи онлайн туристическата кампания „Резервирай в България“ (видео)

“Като Председател на Българския Съюз по балнеология и СПА туризъм, но преди всичко като българка, се обръщам с призив наш приоритет да бъде превенцията на здравето и засилването на имунната ни система – нашата, на родителите ни и на нашите деца – чрез използване на естествените природни богатствата, които имаме – климат, минерални води, слънце и пелоиди.

„Резервирай в България“: Христо Стоичков и Мария Гроздева със силна подкрепа за българския туризъм (видео)

Използване на естествените лечебни фактори в нашите курорти още от дълбока древност е с доказан ефект върху оздравяването на организма.
„Резервирай в България! Резервирай в прекрасните български климатични и СПА курорти! Резервирай утрешното здраве на децата си – днес!“. Успех на уастниците и здраве на всички ви!”, казва още в своя поздравителен адрес Сийка Кацарова – председател на Българския Съюз по Балнеология и Спа туризъм.

КЪМ ТОП ОФЕРТИТЕ ЗА ПОЧИВКА В БЪЛГАРИЯ

Кметът на Бургас за “Резервирай в България”: Ключовите думи по Южното ни Черноморие през тази година ще бъдат сигурност и здраве (видео)

 

Oфициалния туристически портал – https://bulgariatravel.org/

Facebook – Bulgaria Travel

Instagram – bulgariatravelorg

YouTube – Bulgaria Travel

БУБСПА – https://www.bubspa.org

ИАНМСП – https://www.sme.government.bg

Сподели публикацията