Бургас. „Ключовите думи по Южното ни Черноморие през тази година ще бъдат сигурност и здраве“, заяви във видео обръщение за онлайн туристическата кампания „Резервирай в България“ кметът на Бургас Димитър Николов.

„Изберете българското Черноморие, изберете Бургас, защото съм убеден, че след като се насладите и отпочинете, ще се върнете доволни и с добри впечатления, и най-вече здрави, посочва Димитър Николов.

„Резервирай в България“: Христо Стоичков и Мария Гроздева със силна подкрепа за българския туризъм (видео)

Проявата е под егидата на Министерство на туризма, Български Съюз по Балнеология и СПА туризъм и Изпълнителна агенция за насърчаване на малки и средни предприятия. Чрез нея се дава възможност туристическия бранш да представи своите възможности в първото издание на Онлайн туристическото изложение „Резервирай в България“, инициирано от специализирания сайт за туризъм bgtourism.bg, и с техническата подкрепа на URBO. От 8 до 10 май близо 150 участници  – дестинации (Общини), хотели и места за настаняване, туристически забележителности, туристически обекти и компании, които са в сферата на туризма, ще имат възможност чрез онлайн каналите на медията безплатно да презентират своите възможности в областта на сектора. Туристическият бранш, който е взел сериозни мерки за безопасна ваканция, излиза с нови възможности и атрактивни оферти към българските туристи, които ще дадат богат избор за качествена почивка и за нови предложения за събитиен туризъм.

Комисар Мария Габриел подкрепи онлайн туристическата кампания „Резервирай в България“ (видео)

Програма на Онлайн изложението „Резервирай в България“

8 май – Представяне на хотели и места за настаняване; туроператори; компании, свързани с туризма

9 май – Представяне на туристически забележителности; хотели и места за настаняване

10 май – Представяне на хотели и места за настаняване, дестинации (общини)

 

Oфициалния туристически портал – https://bulgariatravel.org/

Facebook – Bulgaria Travel

Instagram – bulgariatravelorg

YouTube – Bulgaria Travel

БУБСПА – https://www.bubspa.org

ИАНМСП – https://www.sme.government.bg

Сподели публикацията

Официален туристически портал на България | Открий България Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA