Албена. Първият плаж с чадъри в България вече е нареден, видя репортер на bgtourism.bg. Пробно днес бяха поставени 110 чадъра на плаж „Парадайз блу“ във ваканционно селище „Албена“. Курортът се слави по света с един от най-красивите плажове в Европа с финия си и чист пясък, с плиткото си море.

Отстоянието между чадърите е 7 метра!

Това дава възможност на туристите да бъдат достатъчно един от друг. Предстои в курорта да бъдат поставени чадърите и на останалите плажове. Това ще става по план и според отварянето на хотелите.

Комисар Мария Габриел подкрепи онлайн туристическата кампания „Резервирай в България“ (видео)

Припомняме ви, че от години политиката на компанията е да предлага безплатно чадъри и шезлонги за гостите, които са настанени в комплекса.

„Резервирай в България“: Христо Стоичков и Мария Гроздева със силна подкрепа за българския туризъм (видео)

Кметът на Бургас за „Резервирай в България“: Ключовите думи по Южното ни Черноморие през тази година ще бъдат сигурност и здраве (видео)

Очаквайте най-новите, най-актуалните, най-атрактивните предложения за ваканция в България през 2020 година.

Онлайн туристическото изложение „Резервирай в България“ ще се проведе в сайта bgtourism.bg и във фейсбук страницата facebook.com/bgtourism.bg на 8, 9 и 10 май 2020 г.

Участниците в първото издание ни дават самочувствието да предложим най-добрите оферти и дестинации за безопасна почивка в България!

#ОстанетеСиВкъщи и „ИзберетеВаканциявБългария

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията


Спа Хотел Спартак, Сандански Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA