Катарска влогърка събра близо 30 хиляди лайка в Instagram за снимките си от България
Катарска влогърка събра близо 30 хиляди лайка в Instagram за снимките си от България
Slide
Slide
Slide
Slide

София/Доха. 29 461 харесвания за снимките си от България е събрала катарската влогърка – Алфтуун Ал Джанахи. В своя профил в социалната мрежа, в който има 158 хиляди последователи, тя е публикувала 15 снимки от посещението си в страната ни това лято, които са правокирали не само лайкове, но и позитивни коментари за красиви локации.

Отразени са нейни посещения на Седемте рилски езера, Каньонът на водопадите край Смолян, Рила фън парк, Парк за танцуващите мечки в Белица и Банско, където взима участие в кулинарен курс.

По време на престоя си в България популярната влогърка лично се е включила в направата на баница.

В същото време от Министерството на туризма информират, че катарското списание „Al Dana” е публикувало на корицата на своето печатно издание за месец август материал, промотиращ България като атрактивна туристическа дестинация.

Публикацията е озаглавена „За любителите на очарователна природа. Много причини да направите България своя следваща дестинация“ и е разположена на 5 страници със снимков материал.
Авторите на статията акцентират върху живописните планински природни дадености на страната ни, културно-историческото наследство и традиционното гостоприемство. България е представена като сигурна и лесно достъпна в ценово и транспортно отношение дестинация.
Публикациите идват на фона на засилващия се интерес от страна на жители на Катар да посетят България и необходимостта от целево институционално промотиране на туристически продукт в профилирани местни изложения.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията