Slide
Slide

Кранево. „Хотел Терма Палас в Кранево организира руска Нова година на 13 срещу 14 януари със специално меню и приятни изненади за гостите на петзвездния хотел“, съобщи управителят Максим Секов.

„Отчитаме засилен интерес на гостите към СПА услугите в хотела с цел релакс и подсилване на имунната система на гости от България и Румъния. Имаме специални предложения за спа и почивка за Св. Валентин, както и за Великденските празници. Гарантирали сме не само комфорта, но и безопасността на туристите. През последните месеци отчитаме и сериозен интерес към ледената пързалка „Black Sea Ice Arena“ от Варна, Добрич, Русе и други населени места в региона“, добави Секов.

Русия въведе електронни визи за българите

Специални оферти на Терма вилидж за 2021 г.

Той също така посочи, че хотелът е посрещнал 2021 г. с прекрасни фойерверки, а туристите са се наслаждавали на музиката от своите тераси, като са били спазени всички противоепидемични мерки. Това е дало възможност да се гарантира не само доброто настроение, но и дистанция между туристите.

Разгледай списанието на bgtourism.bg

Най-важните новини от туризма в България тук

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията