Slide
Slide

Добрич. Семейство от Добрич е на седмото небе! Бебето им носи луд късмет – на тях и на любимите им отбори, разказа за информационна агенция BGtourism.BG бащата Дениз. В началото на септември той хвърли пъпа на първородния си син Алпер на стадион „Дружба“, където играе любимия му отбор в България – родният „Добруджа“.

Техният любим отбор оттогава се скъсва да бие мач след мач, и така вече е в серия от 13 поредни победи в Трета лига – без загубена точка. Малчуганът тези дни буквално изстреля футболния баща в небесата. Той бе избран да получи фланелка от легендарния вратар на турския национален отбор Волкан Демирел на любимия отбор на таткото в южната ни съседка – „Фенербахче“ (Истанбул). Емблематичната тениска „Чубуклу“ на турския гранд е по случай 110-годишнината на клуба, от лимитирана серия, и е пристиганала в Добрич буквало преди часове.

Истанбул продължава да впечатлява света, през май ще открие новото си мега пристанище

„През живота си не съм виждал такова щастие. Емоцията е страхотна. Ще окача фланелката на стената в рамка и се надявам синът ми, когато порасне, да стане фен на тези два отбора“, споделя със сълзи от радост щастливият баща. Той се надява, когато Алпер порасне, да бележи голове с фланелката на един от двата клуба. Веднага щом започне да разбира, таткото се е зарекъл да отиде на мач със сина си в Добрич и в Истанбул. Дениз сподели, че скоро се очаква футболистът на Арсенал Месут Йозил да заиграе във „Фенербахче“ заради приятелските си отношения с президента на клуба Али Коч.

Седмичен културен афиш на Община Добрич

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията