Slide
Slide

Хотелската верига „Астери Хотелс“  е финалист за Балканските Оскари

София. Една от най-дългогодишните хотелски вериги в България – Астери Хотелс, е финалист за петото издание на Балканските Туристически Оскари. 

Златните статуетки ще бъдат връчени тази вечер в 5-звездния столичен хотел Маринела, съобщава ВИП Комюникейшън.

Веригата Астери Хотелс е създадена от екип професионалисти от хотелския, ресторантьорския и туристическия бранш с над 15 годишен стаж и опит. Тя е насочена изцяло към новите технологии за улеснения начин на работа със собствениците на имоти. В годините на своята практика екипът,  управляващ множество различни хотели и ресгоранти, добре опознава търсенията, желанията и изискванията на туристическите фирми и гостите и така намира точното решение за тяхното пълно удовлетворение. С последователна и всекидневна работа за предлагането на един по-качествен, стойностен и перфектен туристически продукт и гостоприемно обслужване без никакви компромиси. Веригата управлява генерално и частично хотелите, с маркетинг, продажби, управление на резервации, изготвяне на стратегии и планове, подготовка за откриване или набиране и обучение на персонал. Въвежда световни хотелски стандарти в хотели, хотелски комплекси, ваканционни комплекси, апартхотели, хостели, къщи за гости и апартаменти от хотелски тип. Във време на неспираща и силна конкуренция и предлагане, което значително надхвърля търсенето в туристическия сектор, професионалното и ефективното управление на обект е от основно и изключително значение за спечелването и задържането на клиенти и от там, за добрата и бърза възвращаемост на инвестицията направена от собственика. 
Екипът на фирмата се грижи за увеличаване на продажбите, увеличението и управлението на приходите и намаляване на разходите. При генералния мениджмънт тя осигурява професионални мениджъри и високо квалифицирани ръководни и основни служители на място в хотелския комплекс и те се грижат за цялостното набиране, обучение и управление на персонала. Изцяло и в сътрудничесто и координация със собственика се създава идейна стратегия и цялостна концепция за работата на комплекса. При управлението на хотели и техните продажби, Астери Хотелс акцентира към ефективния маркетинг и работата с утвърдени сайтове, резервационни системи, туристически агенции и
корпоративни клиенти и техните служители. Изготвя маркетингов план специално разработен и насочен към всеки обект в зависимост от вида му, местонахождението, категоризацията, сезонността и ценовата стратегия съобразена с конкуренцията. 
Финалист в престижния конкурс е и величествения хотел Argisht Partez 4* All Inclusive, част от хотелска верига Asteri Hotels. Перлата в короната на Златни пясъци е повече от архитектурен шедьовър, построен от създателите на Argisht Palace hotel 3*.   Една от перлите в планинския ни туризъм също е финалист за престижните награди. Разположен в полите на Пирин планина, Хотел Ривърсайд в Банско се намира в непосредствена близост до центъра на града и старинната част на китното планинско Банско. Основният ски лифт e разположен само на няколко минути разстояние, като е осигурен безплатен транспорт до ски лифта през зимния сезон. 
Общини, хотелиери, турагенции и мениджъри в туризма от всички Балкански страни ще превърнат София в столица на Балканите за
петото издание на годишните награди Balkan Awards of Tourism Industry 2019. 
Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК
Сподели публикацията