Slide
Slide
София. Един от най-добрите СПА хотели в България Arte Spa&Park Hotel, намиращ се в СПА столицата на Балканите – Велинград, е пред златен хеттрик. Отличеният с наградата „Най-добър SPA хотел на България“, както и два пъти носител на приза „Най-добър SPA хотел на Балканите“ през 2017 и 2018 година, е на път за трети път да получи високото признание, тъй като е сред големите финалисти. Това може да стане още утре вечер – 5 декември, по време на официалната церемония на Balkan Awards of Tourism Industry 2019 в хотел „Маринела“ в София.
Хотелът е разположен в подножието на гората, сред дивна гледка и уникална природа, в район на бризове с чист въздух и висока йонизация. ArteSpa&ParkHotel, Велинград разполага с 126 модерно обзаведени помещения за настаняване.
Инвестициите в СПА-туризма на Балканите също ще бъдат отличени по време на церемонията.
Проектът за първия по рода си, стилен и луксозен Balneo & Spa комплекс на територията на курорта Павел баня – Grand Resort Spa & Balneo Pavel Banya, е на път да промени изцяло визията на този познат в цяла Европа с лечебните си води град.
Комбинацията от модерна архитектура, комфорт, висококвалифицирани специалисти и безброй луксозни удобства, осигуряват на посетителите възможност за пълноценна почивка.
Балнеологичният и лечебно-рехабилитационен процес гарантита отлични резултати, тъй като за вашето здраве ще се грижат най-добрите в сферата на балнеологията и рехабилитационното възстановяване. Grand Resort Spa & Balneo Pavel Banya ще предлага на своите гости и богато разнообразие от Spa & Wellness услуги.

Общини, хотелиери, турагенции и мениджъри в туризма от всички Балкански страни ще превърнат София в столица на Балканите за петото издание на годишните награди Balkan Awards of Tourism Industry 2019, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън. 
Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК
Сподели публикацията