Снимка Руслан Йорданов
Slide
Slide
София. „Медикъл/СПА и СПА комплексите – членове на Български съюз по балнеология и СПА туризъм стриктно спазват противоепидемичните мерки, залегнали в Указанията на Министерство на туризма за функциониране на места за настаняване и заведения за хранене в условията на опасност от заразяване с COVID-19.
Собствениците и мениджърите на Медикъл/СПА и СПА комплексите се отнасят с изключителна отговорност, както за осигуряването на безопасна почивка на своите гости, така и за опазване живота и здравето на своите служители“, съобщават от организацията.
„През изминалата вече година и половина бяха направени немалки инвестиции за привеждане и адаптиране на обектите в състояние, което да гарантира невъзможност за разпространение на вируса. Доказателство за това е и фактът, че не е регистрирано нито едно огнище на COVID-19 на територията на Медикъл/СПА или СПА обект.
Нашето верую е грижата за здравето на хората! Сериозното отношение, осигуряването на всичко необходимо за превенция от заразяване и дезинфекция, приоритетното ваксиниране на ежедневно заетите в сектора служители и стриктното спазване на предписаните мерки гарантират спокойствието и безопасността на всички ни!“, информират от Българския съюз по балнеология и СПА туризъм. Организацията благодари за отговорността и високия морал!

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията