Slide
Slide

Варна. Националното туристическо представителство в Руската федерация се обърна към Съюза на екскурзоводите в България, Асоциация на екскурзоводите в България, Югоизточен съюз на екскурзоводите “Ваня Райкова“ – Бургас в качеството си на организации, обединяващи екскурзоводите в България, с предложение заедно да презентират България на една от най-представителните професионални интернет площадки в Русия – порталът на Асоциацията на туроператорите в Русия /АТОР/. Асоциацията на туроператорите на Русия е дългогодишен партньор на Министерството на туризма, а Националното туристическо представителство е неин асоцииран член.

От руска страна е планираното на събитието да бъдат поканени журналисти, туроператори, турагенти както от Москва, така и от регионите, като анонс и прессъобщение за уебинара ще разпространят от АТОР, Националното туристическо представителство по туризъм, партньорски институции и организации.

Уебинарът е на тема „УЗНАЙ БОЛЬШЕ О БОЛГАРИИ – СТРАНЕ ЗДОРОВЬЯ И ПОЗИТИВА“ и ще покаже как нашето Черноморие и България се готвят да посрещнат руските туристи през 2021 г., като акцентираме върху разнообразните възможности за интересно, познавателно и активно прекарване на свободното време.

Программа вебинара 

Путешествуйте с нами и мы вам откроем волшебный мир нашей Болгарии!

Экскурсовод — это не только профессия, но и призвание, поэтому мы, как древние римляне не устанем повторять „VIA VITA EST“, то есть „дорога — это жизнь“ и это наш девиз!

Кто мы?

Союз экскурсоводов Болгарии

Ассоциация экскурсоводов Болгарии

Юго-восточный союз экскурсоводов „Ваня Райкова“ – г. Бургас.

Ждем вас, чтобы вместе погрузиться в интересный мир истории, вместе раскрыть двери близкого и далекого прошлого.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация! 

Сподели публикацията