Slide
Slide

Равадиново. Замъкът в Равадиново организира изнесен ваксинационен пункт. В него всеки, който иска ще може да се имунизира срещу COVID-19 като избере вида ваксина, която да му бъде приложена. На място ще се издава и ваксинационни сертификати на лицата, при които поставената доза е завършваща ваксинационния курс. Днес и утре – от 10 до 17 часа, в мобилния пункт ще работи екип на ДКЦ Ел Масри, със съдействието на РЗИ Бургас и здравното министерство.

От туристическата забележителност осигуряват безплатен вход и вино

за всеки, който желае да се ваксинира. От ароматната напитка ще има и за цялото семейство на ваксинирания. Собственикът на Замъка Георги Тумпалов благодари за самоотвержения труд на медицинския екип на лечебното заведение, както и на винарска фирма Афузов за подкрепата.

В пункта разполагат със следните ваксини срещу Ковид- 19 – Пфайзер, Модерна и Янсен.

Всеки гражданин, който пожелае, ще бъде приет и ваксиниран в пункта, уверяват от Замъка, където са взели всички необходими мерки, изисквани от здравните власти. С инициативата туристическата забележителност има своя специален принос за по-бързото излизане от тежката ситуация, в която коронавируса постави света и в частност туризма.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията