Slide
Slide

Генерал Тошево. Днес в Ритуалната зала на сградата на Общинска администрация се проведе кратка тържествена церемония по награждаването на здравни работници от община Генерал Тошево. Поводът беше Световния ден на здравето и Професионален празник на здравния работник, който се чества у нас на 7 април. С грамоти, хубави букети и материални награди бяха наградени Станка Стойкова – медицинска сестра с над 40-годишен трудов стаж, Стоян Нонев – медицински фелдшер, д-р Мима Ангелова и д-р Васил Желязков – ортопед-травматолог. Във връзка с празника кмета на Общината Валентин Димитров отправи поздрав и думи на благодарност и признателност към здравните служители.

DSC_0015

С кратка и много съдържателна програма, деца от III клас на СУ „Н. Вапцаров“, поздравиха медицинските лица и им пожелаха здраве, дълголетие и сили, с които да продължават да се борят за здравето на своите пациенти. Музикален поздрав имаше и от школата по народно пеене при ЦПЛР – Център за работа с деца – град Генерал Тошево с ръководител Веселина Куцарова.

DSC_0006

За съжаление поради различни причини на тържеството не успяха да присъстват д-р Мима Ангелова и д-р Васил Желязков, но двамата ще получат лично своите награди при първа възможност.

Сподели публикацията