Slide
Slide

Сандански. Град Сандански посреща за девета поредна година любимите на цялото семейство тенис почивки – Уикенд Тур. Най-слънчевият град в България традиционно приема първото събитие от календара на веригата Уикенд тур, на която медиен пaртньор е Bgtourism.bg.  Събитието ще се проведе от 25 до 27 март и съвпада с месеца на Сандански в Bgtourism.bg. Именно през март нашата голяма аудитория има възможност да се запознае с възможностите за туризъм и събития в прекрасната дестинация. Освен тенис турнир за любителите на играта, домакините от Интерхотел Сандански ще заложат и на допълнителни активности насочени към техните близки. Така, освен в прекрасния СПА център на хотела, нежните половинки ще могат да се включат в организирания курс по йога.

10 причини да посетиш Сандански – най-слънчевата дестинация в България

Освен йогата в програмата са включени обиколка на града и посещение в местни музей с екскурзовод. За най-малките също е помислено, като освен детския кът, те ще могат да опитат тръпката от играта, като се включат отворения тенис урок „Първи стъпки в тениса“.

Сандански е една от най-обичаните ни дестинации,

където провеждаме Sandanski Open от 2013 г. насам. Наш домакин е Интерхотел Сандански, където ще се заредим със слънце, лечебен въздух, сред минерални басейни.
Уикенд тур дава гаранция за най-ниска цена за настаняване за периода, като все още има свободни места”, споделя организаторът Ивайло Цанков. 

Ако не успеете да се включите в Сандански ви предлагаме да не изпускате втората тенис почивката от календара на Уикенд Тур, която ще се проведе в средата на април. Домакин на събитието е бутиковият комплекс Ува Нестум в Гоце Делчев, а участниците ще имат възможността да се включат в дегустацията на три вида вино от избата или рисуване с чаша вино.

Събитие за всички, които обичат да пият на големи глътки от удоволствията в живота. Това е нашият тематичен Tennis & Wine уикенд в комплекс Uva Nestum Wine & SPA край Гоце Делчев”, споделя Цанков. 

Повече информация за събитията може да намерите на сайта на Уикенд Тур, като цените през тях са гарантирано най-ниски за периода на събитията.

Сподели публикацията