Обявиха кога започват любимите на цялото семейство тенис почивки
Обявиха кога започват любимите на цялото семейство тенис почивки
Slide
Slide
Slide
Slide

Сандански. Град Сандански посреща за девета поредна година любимите на цялото семейство тенис почивки – Уикенд Тур. Най-слънчевият град в България традиционно приема първото събитие от календара на веригата Уикенд тур, на която медиен пaртньор е Bgtourism.bg.  Събитието ще се проведе от 25 до 27 март и съвпада с месеца на Сандански в Bgtourism.bg. Именно през март нашата голяма аудитория има възможност да се запознае с възможностите за туризъм и събития в прекрасната дестинация. Освен тенис турнир за любителите на играта, домакините от Интерхотел Сандански ще заложат и на допълнителни активности насочени към техните близки. Така, освен в прекрасния СПА център на хотела, нежните половинки ще могат да се включат в организирания курс по йога.

10 причини да посетиш Сандански – най-слънчевата дестинация в България

Освен йогата в програмата са включени обиколка на града и посещение в местни музей с екскурзовод. За най-малките също е помислено, като освен детския кът, те ще могат да опитат тръпката от играта, като се включат отворения тенис урок „Първи стъпки в тениса“.

Сандански е една от най-обичаните ни дестинации,

където провеждаме Sandanski Open от 2013 г. насам. Наш домакин е Интерхотел Сандански, където ще се заредим със слънце, лечебен въздух, сред минерални басейни.
Уикенд тур дава гаранция за най-ниска цена за настаняване за периода, като все още има свободни места”, споделя организаторът Ивайло Цанков. 

Ако не успеете да се включите в Сандански ви предлагаме да не изпускате втората тенис почивката от календара на Уикенд Тур, която ще се проведе в средата на април. Домакин на събитието е бутиковият комплекс Ува Нестум в Гоце Делчев, а участниците ще имат възможността да се включат в дегустацията на три вида вино от избата или рисуване с чаша вино.

Събитие за всички, които обичат да пият на големи глътки от удоволствията в живота. Това е нашият тематичен Tennis & Wine уикенд в комплекс Uva Nestum Wine & SPA край Гоце Делчев”, споделя Цанков. 

Повече информация за събитията може да намерите на сайта на Уикенд Тур, като цените през тях са гарантирано най-ниски за периода на събитията.

Сподели публикацията