Slide
Slide
Туристическа фирма търси да наеме някой, който да си събере багажа напролет и да се отправи към Орландо (Съединените щати) за три седмици – безплатно! На място мисията му е да посети най-големите тематични паркове.
Да, това включва Walt Disney World и Universal Studios Resort.
В момента от Ocean Florida са пуснали обява, че наемат човек, който да тества тематични паркове в продължение на три седмици през април и май, за да изпробва всичко – от разходките до храната, шоута, паради и още много атракции.
О, туристическата компания дори ще ви позволи да заведете приятел, с който да пътувате заедно!
Фирмата ще покрие разходите ви за пътуване и настаняване, както и вашите билети за тематичните паркове (както и тези за вашия придружител). Ще получите и дневен бюджет.
Кандидатът ще бъде оборудван с видеокамера и фитнес-гривна, която да следи за настроението му. Той ще може да прави и видеобележки за преживяванията си.
След края на 3-седмичния маратон от туристическата компания ще заплатят на щастливеца 3 000 паунда. В замяна от служителя се иска подробен доклад за преживяванията и впечатленията си.
Селекцията за определяне на щастливеца включва няколко етапа, като първият е до 31 януари 2020 г. – заявяване на участие.
Следват видео интервюта, интервюта по телефона и др. Ако сте готови за тази работа-мечта, то ТУК Вие можете да я видите и да кандидатствате. Това могат да направят българите с американски и британски паспорти.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията