снимка Bgtourism.bg
Slide
Slide

Лондон. 25 български туристически компании и Общини се представят в 40-ото туристическо изложение World Travel Market (WTM) в Лондон. Експото се провежда от 4 до 6 ноември и е най-голямото в света за професионалисти в туристическата индустрия. Сред Общините, които се представят са Варна, Бургас, Велико Търново, Самоков, София. Свой деск има и Пловдив като Европейска столица на културата. От туроператорите своите възможности за почивка в България представят Солвекс, Руал Травел, Бояна МG, Аватар тур и др., а от ваканционните комплекси и хотели се открояват „Терма вилидж“, Melia Hotels International, Prestige Deluxe Hotel Aqapark Club, Hot Springs Medical and Soa hotel, Албена и др. Своите възможности в британската столица презентира и URBO.

Басейнът в Кранево се напълни с жадни за аква зумба (снимки)

България е сред най-дългогодишните участници в лондонското изложение и през 2019 г. се представя с национален щанд от близо 300 кв. м под слогана Bulgaria – a Discovery to Share. Освен основните туристически продукти – морски и ски ваканции, акцентът е поставен върху потенциала на страната ни като целогодишна дестинация с разнообразни специализирани услуги – културно-исторически, балнео- и СПА, еко-, селски, гурме  туризъм и др.

Светът ще отбележи на 9 ноември Деня на водния фитнес за седми път! Ето кога и къде в България ще стане това!

Следете BGtourism.BG ежедневно, за да сте информирани с новините от света на туризма, икономиката, кулинарията, културата и спорта.

Запознайте се с възможностите за реклама ТУК!

Сподели публикацията