Slide
Slide

Пампорово. Хотели в Пампорово посрещат туристи в условията на Ковид-19, установи репортерска проверка на bgtourism.bg. Гостите основно се насочват към апарт хотели, които се доближават максимално до домашната среда. Домакините се съобразяват с всички мерки за безопасност, наложени от здравното министерство и с препоръките на министерството на туризма. Заведенията са затворени, като изхранването по стаите става с рум сервиз. Част от туристите сами подготвят храната си в кухните на апартаментите, които са резервирали.

Пампорово, България

„Миналата седмица имахме 50 туристи за уикенда, а към днешна дата имаме 20 резервации за този уикенд. Туристите търсят контакта с природата, да почиват сред чист въздух. Спазваме всички противоепидемични мерки“, съобщи за bgtourism.bg управителят на комплекс Камелия в Пампорово Антон Анастасов.

Антон Анастасов: Пампорово е едно от местата, където туристите се радват на чист въздух и повишават имунната си система

Наша проверка установи, че туристи посрещат Замъка, Грийн Лайф, вилно селище Малина и други. Част от затворените хотели имат пълна готовност да отворят на 22 декември.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията