Кранево. Извън летния туристически сезон хотелите край морето привличат своите гости с мероприятия, СПА възможности, тематични кулинарни вечери и обичани изпълнители.

Днес сме в 5-звездния хотел „Терма Еко вилидж“ в Кранево, който откри богатата си есенна и зимна програма с тематична българска вечер, а специални гости бяха актьорите от Тутурутка, които предложиха на гостите много смях и забавление. Комиците ще се върнат на 5 декември, когато домакините са организирали вечер в чест на Деня на Банкера – 6 декември.

Tuturutka в хотел Терма Еко #Varna!

Gepostet von Therma ECO Village am Samstag, 3. Oktober 2020

Гръцки, азиатски, френски и други тематични вечери са част от менюто на комплекса, който е само на 30 км от Варна и Добрич, а по това време на годината привлича групи и индивидуални клиенти със СПА възможностите си.

През октомври и ноември гостите ще бъдат забавлявани от Анелия (21 ноември), Гъмзата Брат Шоу (28 ноември), Дени от Дует Мания (31 октомври) и Христо Василев и бенд/Неда Карова от Гласът на България (17 октомври).

Анелия на живо в хотел Терма Еко, Кранево!

В очакване на Anelia Music на 21ви Ноември!Заповядайте в комплекс Терма Еко Вилидж, Кранево, и се забавлявайте на брега на морето!За повече информация: +359 882 975056

Gepostet von Therma ECO Village am Samstag, 26. September 2020

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

2 години bgtourism.bg – 2 милиона читатели!

 

Сподели публикацията