Снимка Руслан Йорданов
Slide
Slide

Равадиново/Созопол. Една от най-посещаваните туристически забележителности в България – Замъкът в Равадиново, обеща чаша ароматно бяло или червено вино на всеки възрастен посетител, който през уикенда ще си постави ваксина срещу коронавирус.

Тази събота и неделя, от 10 до 17 часа, атракцията е организирала изнесена приемна

на ДКЦ Ел Масри, със съдействието на РЗИ Бургас, за ваксинация на туристи. Напълно безплатно посетителите от България и чужбина могат да се подложат на доброволна ваксинация и да изберат една от трите вида ваксини – Пфайзер, Модерна или на Янсен.

„Благодарим за съдействието на ДКЦ Ел Масри и РЗИ Бургас. Заедно може да даваме добър пример в днешните сложни времена. Стартираме нашата инициатива за ваксини съвместно с винарска фирма Афузов, за да насърчим ваксинацията сред пълнолетните туристи от страната и чужбина, които ни посетят този уикенд. Един турист да се ваксинира – ще има подарък по чаша вино за цялото му семейство, за да може всички заедно да кажат „Наздраве“ на живота! С тази мярка искаме да бъдем максимално полезни на туристите. Един живот да спасим – ще бъдем удовлетворени, че ваксината е била поставена навреме“, заяви за Bgtourism.bg собственикът на Замъка Георги Тумпалов.

Туристически обект №1 в България спазва всички необходими мерки, за да съхрани здравето на своите служители и посетители. С инициативата родната ни забележителност дава иновативен пример на своите колеги в страната за насърчаване на ваксинацията.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията