Slide
Slide

Бургас. Представители на бизнеса в Бургаска област ще бъдат отличени и наградени по подобаващ начин на първата по рода си специална гала церемония Burgas Business Awards, която ще се състои на 14 април, от 19:00 ч. в Конферентния център на хотел „България“. Призьорите ще бъдат отличени в четири категории – туризъм, строителство, здравеопазване и услуги, съобщава организаторът Ваня Кирова. Медиен партньор на събитието е Bgtourism.bg.

Специален приз ще получи Би Лайн БГ, която е онлайн платформа за продажба на допълнителни туристически услуги – атракциони, увеселителни паркове, места за забавление и отдих. Платформата селектира близките до местата за настаняване туристически обекти и предлага отстъпки от 10% до 20%. За удобство на клиента са предвидени почти всички възможни начини на безкасово плащане. Вечният въпрос пред туристите от всички възрасти: „Какво да посетим днес?“, има много отговори и готови решения, особено с факта,  че платформата предлага и услугите на Rent-a-Car със също толкова атрактивни отстъпки и то за последен клас хибридни автомобили.

За удобство на клиентите е разработена и мобилна версия, както и лесна за навигация интернет страница: www.bee-line.bg. Персонализираните за всеки обект QR кодове дават бърз и лесен достъп до предлаганите места за посещение, а необходимата сума с отстъпките се изчислява автоматично.

Би Лайн БГ съчетава съвременните технологии и методи за предлагане на туристическите услуги с желанието на хората да прекарат пълноценно свободното си време и да направят своят избор максимално бързо и лесно.  Платформата работи само с коректни партньори и доставчици, които са доказали през годините своето име.

Сред призьорите в първото издание е и „Ашкън лайф“ – специализирана компания за здравен туризъм, която се грижи за прецизната диагностика и хирургично лечение на пациенти от всички сфери на медицината – хирургия, ортопедия и травматология, очни заболявания, онкологични заболявания, лечение със стволови клетки, естетична хирургия, пластика на лице, присаждане на коса и други. „Ашкън Лайф“ е основен представител на много престижни болници за лечение в градовете Истанбул и Чорлу и вече 18 години помага на хората в борбата за тяхното здраве.

Сподели публикацията