Slide
Slide

София/Тирана. Българската авиокомпания GullivAir от днес започна да изпълнява редовни полети между София и Тирана. С това тя добави още една балканска столица в своето портфолио.

Пътуването до Албания е бързо, лесно, сигурно и комфортно. Допълнително настроение и спокойствие внасят и чаровните стюардеси.

Българската авиокомпания GullivAir внася красота и елегантност в небето

На летището в Тирана самолетът бе посрещнат със салют от водни оръдия, а на церемонията присъстваше и българския посланик в Албания Момчил Райчевски

Авиовръзката е добра алтернатива на 9-часовото пътуване с автомобил между двете столици. Полетът днес продължи 65 минути, ще се изълнява два пъти седмично – в събота и в сряда. Самолетът излетя от Терминал 2 на Летище София в 14:30 ч. Два часа след пристигането бе полетът обратно за София от летището “Майка Тереза” в албанската столица.

GullivAir стартира през лятото полетите си от София до Ню Йорк и Чикаго

През юни авиокомпанията, която се развива изключително успешно през последните близо две години, планира да стартира полети до още два балкански града – Букурещ и Солун. Припомняме Ви, че тя възобнови линията София-Скопие, изпълнява редовни полети до Бургас, иска да възстанови и връзката между Русе и София, а сред големите цели са полетите до Ню Йорк и Чикаго от това лято, както и до Делхи. GullivAir изпълнява полети до Малдиви, Доминикана, Шри Ланка и др. дестинации. Припомняме Ви, че GullivAir е носител на годишната награда на Bgtourism.bg в категорията за Авиокомпания на годината и с последователната си политика доказва, че заслужено е получила приза за 2021 г.

Сподели публикацията