Slide
Slide

Преди дни приключи кампанията “Дигитален маркетинг за хотели”. Една инициатива, която стартира пролетта като помощ към туристическия бизнес, един от най-потърпевшите отрасли от пандемията в страната ни. Регистрираха се 176 участници от цялата страна.
Какво сподели Десислава Николаева – организатор на събитията, разберете в интервюто, което даде специално за читателите на Национална информационна агенция Bgtourism.bg.

– Каква е равносметката в края на кампанията, която организирахте?
– Виждайки отзивите от проведеното проучване и интереса към самите уебинари, мисля, че отново осъществихме целта си. Да сме полезни на туристическия бранш в страната.
Въпреки, че това мини есенно издание не беше планирано, а също така се излъчваше в работно време през седмицата успяхме да предизвикаме интерес със събитията и хората да се включат. Положителните коментари от зрителите в края на кампанията също ни радват и мотивират да продължим и развиваме кампанията.
Разбира се за всички не успели да гледат на живо уебинарите има запис в YouTube канала на Бранд Стар.
Друго, което ни направи впечатление е, че хората, които се включваха в събитията стояха през цялото време на уебинара.

– Какво споделят зрителите?
– Повечето мнения са, че уебинарите са им в били от помощ, ориентирали са се от какво имат нужда, че са били стегнати и полезни. Тези мнения са важни и за нас, помагат ни да подобряваме и развиваме кампанията.

Да очакваме ли друго издание?
– Живот и здраве, много ми се иска да продължим инициативата. Смятам, че това, което правим е полезно и ще се радвам да помогнем на повече хора.

Припомняме Ви, че уебинарите са част от съвместната кампания “Дигитален маркетинг за хотели” на Варненска туристическа камара, Икономически Университет Варна, Бургаска регионална туристическа камара и подкрепена медийно от национална информационна агенция Bgtourism.bg. Организатор на кампанията е Бранд Стар – агенция за дигитален маркетинг предлагаща услуги в сферата на хотелиерството. Запис от уебинарите вижте ТУК.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията