Част от Millennium Spa § Wellness Centre в новия Гранд хотел Милениум София.

София. Най-голямото изложение и фестивал на спорта и активния начин на живот у нас – Bulgaria Sports & Wellness Show, ще се проведе от 13 до 15 март 2020 година в зала 1 Интер Експо Център в София, обявиха организаторите.

В рамките на Bulgaria Sports & Wellness Show 2020 ще бъде обособена „СПА и уелнес зона“, в която ще бъдат представени курорти, спа хотели, спортни и уелнес центрове и въобще бизнеси, които осигуряват услуги, свързани с активния и здравословен начин на живот.

БУБСПА подготвя членовете си за работата и обслужването на граждани с немска здравна застраховка

В тази зона, гостите на изложението ще могат да се запознаят с програми за физическа активност, както и да видят хотели и дестинации, които предлагат възможности за спа, уелнес и приключенски туризъм.

По време на фестивала под един покрив ще се включат световни и европейски шампиони, спортисти, фитнес и персонални треньори, собственици на спортни зали, хотелиери, както и любители на силовите, бойните и екстремните спортове – общо над 5000 посетители и участници.

Високо признание за Албена в далечен Китай, българският курорт е в ТОП 10 на СПА дестинациите

Събитието се подготвя по модела на някои от най-успешните изложения в тази област в света – FIBO и ISPO в Германия, Olympia Fitness & Performance Weekend и Arnold Sports Festival в САЩ, Rimini Wellness в Италия и FIWE в Полша – разбира се, адаптирано към българските условия.

Вършец, велотуризъм

Над 700 професионалисти и инвеститори в спорни съоръжения – персонални и фитнес треньори, собственици на фитнес клубове и магазини за спортни стоки, хотелиери и други, ще посетят събитието, за да се запознаят с новостите в спортната екипировка, оборудването за спорта, храненето и спортната мода.

Как да се включите като изложител вижте тук >>

Как да посетите BSWS 2020 вижте тук >>

Тридневната програма на Bulgaria Sports & Wellness Show събира шампиони, фитнес експерти, журналисти и спортни инфлуенсъри

RE:ACTIVE – семинарът на BSWS 2020

RE:ACTIVE е откритият семинар на Bulgaria Sports & Wellness Show. В него ще се включат над 40 лектора и посланици на събитието – световни и европейски шампиони, експерти в храненето и рехабилитацията, специалисти по дигитален маркетинг, журналисти и спортни инфлуенсъри.

На сцената в залата, посетителите ще видят и чуят вдъхновяващи истории за спортни успехи, ще получат съвети за здравословно хранене и тренировки, ще научат за последните тенденции в инвестициите, управлението и маркетинга на спортни обекти.

Лекционната част ще бъде съчетана с открити тренировки и демонстрации на различни спортове.

Посетителите на Bulgaria Sports & Wellness Show ще могат не само да наблюдават, но и активно да се включват в различни състезания, да задават въпроси на лекторите, да се снимат с любимите си спортисти, да тестват оборудване и екипировка.

Доза мотивация с „Голямата среща на българските шампиони“
За първи път, събрани на едно място, по време на изложението ще бъдат представени много от най-изявените български спортисти, както и техните спортове. В серия от интервюта на сцената, те ще споделят за трудностите, през които са преминали, какви са били предизвикателствата по пътя към шампионската титла, какво ги движи и мотивира да успяват.

Информация от извора
Как правилно да планираме тренировъчния и хранителния си режими? Как да подберем екипировката си? Защо е важно тренировките да се съчетават с добро възстановяване? – това са само част от въпросите, на които ще отговорят експертите – нутриционисти, рехабилитатори, фитнес треньори и др.

Здравословният и активен начин на живот ще бъдат застъпени и чрез серия от специализирани лекции в тази насока.

Специално за професионалната аудитория от инвеститори и мениджъри, в семинарната програма ще има лекции и дискусии, свързани с тенденциите в инвестициите, управлението и маркетинга на спортни, спа и уелнес обекти.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК