WIZZ AIR със специална промоция „РОЗОВ ПОНЕДЕЛНИК“
WIZZ AIR със специална промоция „РОЗОВ ПОНЕДЕЛНИК“
Slide
Slide
Slide
Slide

Всички пътници могат да се възползват от до 30% отстъпка, като резервират полет днес

София. Wizz Air, най-зелената авиокомпания в Европа и водещият нискотарифен превозвач в ЦИЕ, обяви до 30%* отстъпка за избрани полети, резервирани днес и без ограничение за периода на пътуване.

Каква по-хубава идея в края на годината от това да бъдете спонтанни и да резервирате пътуване в последната минута. Независимо дали искате да изненадате близките си със самолетен билет за коледна ваканция, да стартирате новата година в абсолютно непозната дестинация, да прекарате великденските празници в чужбина, или да планирате лятната си почивка отсега, днес е перфектната възможност за всеки да резервира полет с отстъпка и да открие нови и вълнуващи дестинации от мрежата на WIZZ.

Независимо от дестинацията, която изберете, имайте предвид, че отстъпката до 30% е валидна само днес, така че българските пътешественици имат време до полунощ, за да направят резервация и да подарят на себе си или на любимите си хора пътуване, което никога няма да забравят. В своята постоянно разрастваща се мрежа Wizz Air днес предлага богат избор от удобни полети до 48 маршрута от и до България. Дестинацията може да бъде една или много, изберете един от маршрутите от трите български летища – София, Варна и Бургас – или от над общо 700-те други маршрута, достъпни в мрежата WIZZ.

*30% отстъпка се прилага за цените на самолетните билети, включващи всички данъци и задължителни такси, но без административната такса. Тази промоция се прилага на 2 декември 2019 г. от 00.00 до 23.59 ч. CEST и важи за избрани полети на Wizz Air без ограничение в периода на пътуване. Цената се отнася само за резервации, направени на wizzair.com или през мобилното приложение WIZZ.

**Намалението е за еднопосочен билет, включващ всички данъци и задължителни такси. Включена е една ръчна чанта (с максимален размер: 40x30x20см). Чанта с колелца и всеки чекиран багаж подлежат на допълнителни такси. Цената важи само за резервации, направени на wizzair.com и през мобилното приложение WIZZ. Броят на местата на посочените цени е ограничен.

Сподели публикацията