Варна, снимка Руслан Йорданов
Slide
Slide

Варна. 11 предложения за лого „Варна – 100 години курортен град/ Varna – 100 years holiday destination“ са получени в общината в морската ни столица, научи bgtourism.bg. Срокът изтече на 30 октомври. Предстои комисия от експерти към Община Варна и външни експерти да разгледат, оценят и изберат най-доброто лого. Знакът ще бъде използван за всички събития, свързани с юбилея през 2021г., съобщават от дирекция „Туризъм“ към морската община.

World Travel Awards ‘2020: InterContinental Sofia получава голямата награда за водещ хотел в България, а Graffit Gallery Hotel е избран за водещ бутиков хотел

Първата награда в конкурса е в размер на 1000 лева, ще бъдат присъдени и две допълнителни – 250 и 100 лв. След обявяване на резултатите от конкурса, отличените с първо, второ и трето място проекти стават изключителна собственост на Община Варна. Авторите на спечелилите проекти остават носители на авторските и сродните права върху тях, съгласно ЗАПСП, като нямат право да ги предоставят за изпълнение на трети страни.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

2 години bgtourism.bg – над 2 милиона читатели!

Сподели публикацията