Slide
Slide

Албена. Ваканционно селище „Албена“ ще отбележи рождения си ден с безплатен концерт на звездата на българската поп музика Любо Киров. Проявата е предвидена за 24 август, когато ще се навършат 53 години от официалното откриване на курорта. Освен музикалните поздравления от лятната сцена до хотел „Добруджа“, започващи в 21.00 ч., комплексът е приготвил за своите гости и приятели, и много други изненади, сред които огромна торта, фойерверки, забавления за най-малките, празнични менюта в ресторантите на хотелите.

Организират полети с балон над Албена (снимки)

Още четири концерта ще радват посетителите на Албена през най-горещия месец от годината. На 6 август своеобразен старт на мелодичния маратон ще даде румънската звезда Mihai Traistariu, който ще изпълни едни от най-емблематичните си хитове. Специален трибют на легендарната група Scorpions ще направи на 13 август варненска рок банда Mister Hard.

Публиката ще се наслади на обичаните хард рок парчета на титаните от Хановер, интерпретирани от българските им колеги. Групата от Каварна DO SHO BAND ще се качи на откритата сцена на 20 август, когато ще изпълнят освен авторската си музика, така и много популярни ретро танцувални песни. Програмата ще завърши на 27 август с изпълненията на обичаната от поколения българи Таня Боева. Всички концерти започват в 21.00 часа и са напълно безплатни.

Сподели публикацията