Slide
Slide

Албена. В курорта „Албена“ пристигнаха първите френски туристи за сезона.

Гостите са част от програмата на туроператора TUI Франция, съобщи за Bgtourism.bg Маргита Тодорова – директор „Експлоатация, маркетинг и продажби“ в комплекса.

„Вече повече от 15 години в Албена и в Приморско имаме два френски клуба на TUI Франция под марката Club Lookéa. Партньорите ни взеха решение да отворят клубните си хотели в сравнение с миналата година заради обстановката с коронавируса в цял свят. От началото на юни стартира чартърната програма, която ще продължи до първата седмица на октомври.

Гостите са настанени в клубния хотел „Лагуна Бийч“.

В Албена пристигнаха и френските аниматори. Заедно с нашите партньори сме съставили богата програма, която да осигури безпроблемен престой. Програмата е наситена със спортни активности, посещение на балнеолечебния ни медицински център, включена е много анимация, клубни вечери и всичко, което е присъщо на една клубна формула“, заяви Тодорова.

Маргита Тодорова

В хотел „Лагуна Бийч“, който е на първа линия, днес има 170 гости. На място Bgtourism.bg се увери във всички мерки, които домакините са взели, за да осигурят здравословна и безопасна ваканция.

Хотел „Лагуна Бийч“

Ето какво споделиха туристите от Франция и България.

„Избрахме да почиваме в България, защото не познаваме тази държава и искахме да я видим. Ще останем една седмица. Много високо ценим усилията на домакините да ни осигурят безопасен престой. Усетихме го веднага, след като се настанихме, а това ни дава спокойствие.

Има дезинфектанти, стрелки, които ни насочват накъде да вървим, информационни табла, хората са много внимателни и добронамерени, всички носят маски,

на рецепцията има прозрачна преграда“, заяви пред Bgtourism.bg Филип от френския град Оксер. Последните групи с организирани френски туристи са били преди близо 20 месеца.

Филип

Той е категоричен, че дъждовното време над България днес няма да му попречи, за да реализира една чудесна ваканция със своето семейство и приятели. По време на своя престой групата планира да кара колело, да се разхожда и наслаждава на плажа, морето, природата, както и да се отдели време за плуване в басейна.

Басейнът в хотел „Добруджа“ е на разположение на гостите на курорта

Стоянка Петрова от София е за поредна година в Албена. „Пристигнахме в комплекса за участие в тенис турнир. Много спокоен и чист курорт. Най-много ни харесва, че е запазена природата, не е презастроен за разлика от други курорти по Черноморието. Чувстваме се спокойни заради мерките, които са наложени и се спазват“, каза Петрова. Нейният престой е 4-дневен.

Стоянка Петрова

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията