Slide
Slide

Бургас. Правителството определи Wizz Air Hungary Ltd. за въздушен превозвач, който да оперира по международната въздушна линия Бургас-Киев-Бургас. Определеният въздушен превозвач е заявил готовност да започне да изпълнява редовни полети по линията Бургас – Киев – Бургас от 11 юни 2021 г. с 3 седмични честоти – понеделник, сряда и петък. Това би допринесло за увеличаване на пътникопотока, което създава условия и за подобряване на свързаността между България и Украйна. Назначаването на Wizz Air Hungary Ltd., като установен в България въздушен превозвач от държава членка на ЕС, е извършено в съответствие с двустранния международен договор, правото на ЕС и националните правни норми на Република България.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията