Slide
Slide

Малдиви
04.04.2021 – 12.04.2021
Чартърен полет от София с Planet Travel Center

София. Planet Travel Center организира чартърен полет от София до Малдиви на 04.04.2021 вечерта. Полетът е замислен след края на изборния ден в България и гарантира на клиентите си, че ще бъдат част от изборите в страната..

Малдиви наистина е Раят на Земята! Точно така си представят всички, че изглежда перфектното екзотично място – спокоен плаж с бял пясък, палми, кристална вода с екзотични риби и морски обитатели на самия бряг.

Planet Travel Center пуска чартъри от София до Кападокия и Лапландия

Сега повече от всякога имаме необходимост от чувство за свобода, а Малдивите са най-подходящото място, на което можем да я получим!

Чартърът е предвиден на 04.04.2021 вечерта, за да могат пътуващите да не пропуснат изборния ден в страната ни. Полетът трае около 8 часа, с кратко 40-минутно зареждане в Шаржа. Пристига се в Мале преди обяд на 05.04.2021.

Изборът от хотели по програмата е достатъчно богат – от изгодни предложения стартиращи с пакетна цена от 1490 евро на човек на база закуска, обяд и вечеря до супер луксозни острови. Всички хотели са проверени или лично от Планет, или от техните партньори на Малдиви.

При престоя си на Малдиви, клиентите могат да се възползват и от разнообразието от допълнителни екскурзии –  шнорхелинг до специални места с богат подводен живот, дайвинг, плуване с акули и скатове, риболов по няколко начина – по традиционен малдивски начин или пък така наречения Big Game Fishing – лов на големи риби, както и други.

Трансферите от летището до избрания остров и обратно се извършват по няколко начина, в зависимост от ризорта – с моторна лодка за по-близко разположените до летището хотели или с хидроплан или вътрешен полет. Полетът с хидроплан е неповторимо преживяване, разкривайки страхотни гледки.

Пакетните цени включват самолетни билети, летищни такси,  чекиран багаж до 23 кг. , ръчен багаж до 8 кг., 6 нощувки в избрания хотел на избраната база изхранване, трансфери, медицинска застраховка, придружител на български език.

Ето и някои от хотелите, които се предлагат в програмата (името на хотела е активен хиперлинк):

1. Paradise Island Resort & Spa 5*

От 1 490 евро на човек пакетна цена на база закуска, обяд и вечеря
2. Kurumba 5*

От 1 570 евро на човек пакетна цена на база закуска

3. Kuredu 4*

От 1 677 евро на човек пакетна цена на база закуска, обяд и вечеря

4. Velassaru 5*

От 1 989 евро пакетна цена на база закуска

5.Kudafushi Resort & Spa 5*

От 2 532 евро пакетна цена на база All Inclusive

6. Sun Siyam Iru Fushi 5*

От 2 715 евро пакетна цена на база закуска, обяд и вечеря

Компанията работи и с преференциални условия с 2 лаборатории, където можете да извършите необходимите за пътуване PCR тестове на цена от 64 лв. Ексклузивно можете да си заявите и тест на посочен от вас адрес срещу 90 лв. за необходимите тестове. Така не губите време и се възползвате от всички преференции, които получавате когато резервирате с Планет.

Необходимите документи и условия за пътуване до Малдиви са: валиден минимум 6 месеца международен паспорт,  QR код генериран до 24 часа преди заминаване, PCR  тест направен до 96 часа преди пристигане в Малдиви, преведен на английски език.

Директният полет до Малдиви е сериозно предимство пред редовни линии – стигате бързо без дълъг престой, който най-често е около 5-6 часа на някое от междинните летища и по този начин съкращавате времето за пътуване без никаква умора. А в сегашната ситуация покрай пандемията с Ковид-19 е и по-сигурния от здравна гледна точка избор – не се прекачвате и не прекарвате дълго време на междинно летище, където можете да бъдете изложени на заразяване.

Малдиви се справят повече от страхотно с епидемиологичната обстановка – с изключително малък брой заразени и хоспитализирани, а също така голям брой от населението на страната вече е ваксинирано.  Страната също така е една от малкото, които не бяха толкова с толкова големи щети от кризата в туризма породена от пандемията – напротив, данните сочат рекордна посещаемост от цял свят, тъй като е една от малкото разрешени за туристи дестинации.

Чартърният полет на Planet Travel Center е перфектният вариант да се откъснете от напрежението покрай ситуацията в света и да се насладите на заслужена почивка!

Програмата можете да разгледате тук.

Още подробности може да получите директно от туроператора – info@planet.bg+359 2 852 47 47

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията