Slide
Slide

Варна. Рекламна кампания „Опознайте я с нас, България – нашата родина!“ стартират членовете на Съюза на екскурзоводите в България. Тя ще стартира на 3-ти март – Националният празник на България. Инициативата цели да насърчи търсенето на местни екскурзоводи в България и наемането на местен екскурзовод за градски пешеходни турове от български туристи през 2021 г.

„Кампанията „Опознайте я с нас, България – нашата родина!“ е по повод 3 март – Националния празник на България, членовете на Съюза на екскурзоводите в България, излизат с официален призив към българските граждани да пътуват в България и да опознават с местен екскурзовод нейните забележителности.

Ние ще Ви покажем и разкажем, а вие ще кажете: Дойдох, видях, обикнах!

С местен екскурзовод из българските градове, Вашата разходка ще бъде много по-вълнуваща. Туристи от цял свят пътуват и в градовете, които посещават, наемат местен екскурзовод.

Нека и ние българите наемаме местни екскурзоводи през 2021 г., за да опознаваме по-пълноценно нашите градове!

Членовете – екскурзоводи на нашата организация Ви очакват в различни български градове с интересни пешеходни обиколки. Работата на екскурзовода е точно тази – да съпровожда туристите по маршрута и да им разказва исторически, географски и любопитни факти.
Нашите членове – екскурзоводи споделят готовност за работа на специални преференциални цени за българските граждани, като индивидуални туристи или в група, през туристически сезон 2021 г.“, споделят от СЕБ.

Изберете града, който искате да посетите през 2021 г. и се свържете с местен екскурзовод за Вашата пешеходна разходка!

Направете своя избор на екскурзоводи ето тук.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията