Slide
Slide

София. Най-успешните хотелиери и експерти в туризма от държавите от Балканския полуостров ще се срещнат в хотел Маринела в София на 2 декември по време на най-мащабния форум за туризъм на полуострова – седмото издание на годишните награди Balkan Awards of Tourism Industry 2021.
Въпреки Ковид-кризата, донесла загуби на световния туризъм за над 2 трилиона долара, Балканите за втора година показват добрите примери за устойчивото развитие на най-засегнатия икономически сектор.

Специални гости на събитието, организирано от ВИП Комюникейшън, ще бъдат посланиците на Албания НП Доника Ходжа и на Косово – НП Делфин Плана, представители на посолствата на Турция и Гърция, министри, депутати, кметове и експерти в туризма.
Сред финалистите за златните статуетки на Балканските Оскари е един от най-предпочитаните хотели в съседна РС Македония – носителят на превъзходни оценки в световната мрежа за резервации Букинг Hotel Aurora Resort & SPA в Берово.

Хотелският комплекс е открит през юли 2011 г. и се простира върху площ от 5 хектара, сред природата, на 6 км от Берово. Привлича туристи с кристалния планински въздух, уелнес съоръженията и инфинити басейна с гледка към езерото Берово и планината Малеш.
Този еко хотелски комплекс е построен изцяло от камъни и дървен материал. Хотел Aurora предлага няколко басейна, луксозни СПА съоръжения и стилен ресторант с тераса. Гостите имат безплатен достъп до парна баня, сауна и закрит басейн.
Всички помещения за настаняване разполагат с големи легла, собствен балкон и просторна баня. В целия комплекс е осигурен безплатен WiFi.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията