Slide
Slide

София. Вълнуващо, професионално, позитивно – тези три думи описват първия ден на Хотелския форум в София и са лъч надежда за туристическата индустрия в България да продължи напред. Над 300 делегати и интересна програма в Гранд хотел Милениум София маркираха актуалните за деня теми – за свършеното и това, което предстои да се направи, за да се позиционира страната ни и туристическия бизнес по най-добрия начин. За събитийната индустрия мероприятието бе истински празник. Туризмът показа, че е жив и има желанието да продължи заедно!

Теодора Жилкова – изпълнителен директор на Българското конгресно бюро

Форумът е празник за индустрията! Виждаме едно изключително добро партньорство между организатора и мястото, което е домакин на събитието. Това означава, че те заедно са вървяли в посока да се случи. Всички делегати, които сме тук, за нас е важно да покажем, че индустриите ни работят и сме готови да отговаряме на предизвикателства за креативност, за дигитални решения, за да може да има събития и обмен на информация и знания. За нас наистина това е празник.

Снимка Руслан Йорданов

Димитър Тодоров – управител на Травел Мениджмънт ООД

Този форум е знак, че събитиета започват да се случват, възстановяват се и могат да се случват. Тук, колеги на място, обединяваме усилия, за да покажем това на всички клиенти в България и извън страната ни, че сме чудесна дестинация за правене на събития.  

Драгослав Минчев – генерален мениджър на „Метрополитън Хотел София”

Преди всичко събитието е вълнение, че се събрахме всички колеги отново заедно. За мен е един малък празник да ги видя. По време на цялата ситуация поддържахме връзка онлайн. Нищо не може да замени живия контакт, хубаво е да обменим опит. Да видим кой и как започва нова дейност след затваряне, да видим какви са новите тенденции и да си помагаме.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

2 години bgtourism.bg – 2 милиона читатели!

Сподели публикацията