снимка Руслан Йорданов, bgtourism.bg
Slide
Slide

София. Стартира записването за участие в най-голямото туристическо събитие в България – 37-то издание на международното туристическо изложение „Ваканция и СПА Експо“. През 2020 година проявата ще се състои от 13 до 15 февруари, като участниците, които заявят изложбени площи до 1 октомври ще получат голям бонус – 15% отстъпка от наемната цена. Те ще имат и предимството да изберат най-атрактивните места в „Интер Експо Център“-а в столицата.

„Участието на туристически компании и дестинации от 25 държави е уникална възможност общините и мениджърите на туристически обекти да съпоставят своите предложения с конкурентите и да почерпят идеи, които да интерпретират в бъдеще. Близо 60 нови участници в тазгодишното издание на изложението е значителен ръст в интереса към форума и индикатор за новия поглед към българския туристически пазар“, съобщават организаторите.

Борсата значително разшири спектъра на компании, които предлагат свои продукти и услуги за сферата на туризма. И тази година в изложението участваха както туроператори и хотелиери, така и културни институции, дипломатически представителства, търговски центрове, авиокомпании, общини и регионални сдружения, музеи и специализирани рекламни компании, фирми от сектора на информационните технологии.

В последното издание над 380 участници от Европа, Азия, Африка и Америка демонстрираха уникални възможности за пътешествия и почивка в дните на „ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО“. Повече от 20 000 професионалисти и гости са посетили щандовете и съпътстващите събития в „Интер Експо Център“ – София. Вратите на голямото туристическо изложение са отворени и за крайните клиенти, които в началото на годината избират къде да заведат своите семейства по време на лятната си ваканция.

Сподели публикацията