Slide
Slide

Влюбени подновиха клетвите си на плажа в Албена – преди 5 години са се оженили на същото място

Албена. Нестандартна церемония по подновяване на брачните клетви организираха в Албена за свои специални гости. Силке и Свен Клозе имат история, която трогна екипа на комплекса.
„Преди 5 години се омъжихме на същото място. Избрахме го, защото и двамата имахме тежки здравословни проблеми, които успяхме да преодолеем и решихме да си подарим една незабравима церемония на плажа тогава, на 23 юли 2014 година“, споделиха влюбените, които Албена зарадва с непретенциозна празнична атмосфера.

В ролята на пастор влезе заместник-директорът Немски пазар Георги Минев, който поднесе от името на ръководството на Албена своите благопожелания за дълъг и щастлив семеен живот. За приятната и романтична атмосфера се погрижиха управителят на ресторант „Елица“ Светлана Чернева и комплексният управител Бояна Марашлиева.
Албена е предпочитана дестинация за сватби, кръщенета и други празнични събития. Всяко такова мероприятие е уникално по рода си и се изпипва „от А до Я“, за да остави незабравим положителен спомен в съзнанието на хората, избрали ваканционното селище за своята церемония. Романтичната история на Силке и Свен Клозе е още една страница от историята на комплекса, в който всеки гост е повече от специален.

Сподели публикацията