Slide
Slide

Атракцията привлича много почитатели на летенето и любопитни да изпробват новата атракция.

Вечеря в самолет, но без бързане и опасност от турбуленции, без пристягащ талията колан, без сгърчени от тясното пространство крака. Всички приятни аспекти на самолетната обстановка и без никакви неудобства, типични за височината от 10 000 метра над земята, съобщи БНТ.

Корпусът е на истински самолет Еърбъс А300. След 34 години вярна служба във въздуха, е „пенсиониран“, приземен, разглобен и докаран на части от Истанбул в Урла, провинцията Мугла на югозападното турско крайбрежие. Преобразяването му е отнело 9 месеца. Седалките са заменени с по-широки и по-удобни, вместо таблички, има истински маси за хранене. Туристите са във възторг.

Ето какво споделиха туристи изпробвали различния ресторант: Фантастично преживяване. Наистина е забавно. Достави ми голямо удоволствие. За първи път път виждам подобно нещо. Страхотна идея!

Илюзията се поддържа от много малки детайли. Клиентите получават бордни карти на влизане, сервитьорите са облечени като стюардеси и стюарди, дори като пилоти. В ресторанта с необичаен характер, ще се организират различни събития.

Добре дошли са всички, които обичат летенето и самолетите. Или поне нетрадиционните заведения.

Сподели публикацията