Slide
Slide

София. Българката Александра Аграфиоти, която днес е част от екипа на една от водещите туристически компании в Гърция – Vasiliadis Travel, получи наградата на Международното туристическо изложение „Ваканция & Спа Експо“ за „Най-красива усмивка в туризма“. Александра не само се отличи със своя професионализъм в разговорите с партньори и посетители, но и участниците в изложението останаха впечатлени от нейния позитивизъм и завладяващата й усмивка, която бе забелязана от всички.

Снимки Ваканция и СПА Експо

Оригиналното отличие се връчва от Дентапрайм във Варна – най-голямата и най-модерната частна дентална клиника в Европа. С това се продължи една близо 15-годишна традиция, в която един път годишно най-красивата усмивка в туризма сред участниците във „Ваканция и Спа Експо“.

Александра Аграфиоти, Vasiliadis Travel: В Гърция ще открием летния туристически сезон на 1 април, пристигаме в София с едни от най-добрите предложения за почивка

След много снимки и поздравления на щанда на гръцките участници в Интер Експо Център, под аплодисментите на екипа на ПРИМ ЕКСПО и колегите си от Гърция, Александра Аграфиоти получи ваучер от на стойност от 1 000 лв. за използване на услугите на клиника Дентапрайм.

 

Сподели публикацията