Slide
Slide

В месеца на Сандански днес в Национална информационна агенция Bgtourism.bg представяме Интерхотел Сандански. Рубриката се реализира съвместно със Сдружението на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите в Сандански. Именно през март тенис веригата Уикенд тур ще открие сезона си със своята богата с турнири година. Тук може да намерите подробности за Sandanski Open I, а сега се запознайте с възможностите на хотела за ваканция по всяко време на годината и за провеждане на събития.

Сандански. В полите на южен Пирин, в сърцето на малко градче с богата история, там където слънцето целогодишно ни дарява с пищните си залези, Интерхотел Сандански посреща своите гости от цял свят.

Сгушен в прегръдките на планината, Интерхотел Сандански е разположен в идеалния център на града. Намира се в непосредствена близост до парк „Свети Врач“, Археологическия парк и главната пешеходна улица на града. Хотелът е популярен със своите перфектни условия за отдих и презареждане. Предлага избор от просторни и комфортни помещения за настаняване с гледка към парка, външните басейни или към града.

Балнеолечебният център е един от първите и най-големи по рода си в България. Предлагат се десетки процедури и терапии с множество ползи за лечението на конкретни заболявания и подобряване на цялостното здраве. Балнеологията в хотела разполага с високоефективни апарати за лечение на: дихателни проблеми и белодробни заболявания, невралгични и кожни проблеми, остеопороза и други. Разгледайте подробно за методите на лечение тук.

Спа центърът в хотела предлага разнообразие от спа преживявания за духа и тялото. Минерална вода се използва както при процедурите, така и в трите басейна. Вътрешният басейн с полуолимпийски размери е подходящ за релаксация и спорт. Може да се премине във външната му част без да се излиза от топлата вода с над 30°С. На разположение е още един външен термален басейн с над 36°С – перфектното място за пълноценна релаксация. Разгледайте повече тук.

10 причини да посетиш Сандански – най-слънчевата дестинация в България

Уморени след деня, прекаран в разходки на чист въздух или в балнео и спа зоните, гостите на Интерхотел Сандански могат да се насладят на вкусна вечеря в тематичния средиземноморски ресторант „Ренесанс“. Богатата закуска е на блок маса в класическия ресторант „Сандански“. На разположение на гостите в хотела са още лоби бар, бридж зала, библиотека с кът за четене.

Хотелът предлага три конферентни зали с максимален капацитет до 220 места. Те се адаптират спрямо нуждите на мероприятието. Предлагат необходимата техника и комфорт за провеждане за бизнес среща, конференция или друг тип събитие.

Интерхотел Сандански е предпочитана дестинация за семейни посещения. Предлагат се специални предложения и оферти за предстоящите празници през м. април и м. май. Предвидени са активности за малчуганите по време на пролетната ваканция – уроци по танци, уроци по плуване,  детско кино и дискотека, състезателни игри. Научете повече за пакетите от тук. За Великденските празници са организирани разнообразни забавления за малки и големи – концерт на мандолинен оркестър, Великденска работилница за децата, празнична програма за 24.04.22 и други. Разгледайте повече тук.

Интерхотел Сандански предлага всичко необходимо за Вашата мечтана пълноценна почивка.

Сподели публикацията