Музикаутор: Туристическите и търговски обекти ползват отстъпка за музика до края на юни
София. Туристическите и търговски обекти да ползват отстъпка за авансово плащане от 10% до края на юни 2021 г. Това решение взе Управителният съвет...
Премиерите на Къмпинг и караванинг експо ‘2022 от 15 до 17 април в София
София. Къмпинг и караванинг експо 2022 - най-голямото събитие в сферата на къмпинга, караванинга и аутдор ще подслони 50 изложители. Те ще покажат нови...
Министър Проданов: Развитието на къмпинг туризма е предпоставка за икономическото съживяване на по-слабо развитите...
София. “Проектът на стратегическа рамка, която да очертае дейността на къмпинг туризма, ще бъде готов до края на май. Работи се и по нормативна...
Красимир Баналиев от Варна е най-добрият млад готвач на България за 2019 г.
Пловдив. Красимир Баналиев от Варна стана победител в категорията „Най-добър млад готвач на България 2019“ в 12-тото издание на Национална кулинарна купа в Пловдив....
Търсите ли още мечтаната ваканция за лятото? Туроператор предлага круиз с 6 топ дестинации...
София. Следващата ви приказка може да започне от Атина и да стигне чак до Истанбул, Миконос, Крит, Бодрум и Санторини - това не са...
Хотелите на Riu предлагат здраве чрез спорт на своите гости
Слънчев бряг. За много от туристите ваканциите са за плаж, море и вкусна храна. Riu Hotels and Resorts имат политика, която е насочена и...
Висше училище по мениджмънт стартира уникална за Европа специалност
Варна. През новата 2020-2021 учебна година Висше училище по мениджмънт (ВУМ) стартира специалност по Кулинарни науки и технологии, съобщават от учебното заведение за bgtourism.bg. ...
Кулинарни събития и шеф-готвачи завладяват столицата в началото на 2020 г.
Паоло Касагранде е сред кулинарните магьосници, които пристигат в България за GastronomiX 2020
София. С нов формат, обогатен тематичен обхват и кулинарно магьосничество. В тази...
MSC Cruises обяви нов маршрут, ще предлага плаване от Канарските острови за Зима ’24-25
Женева. MSC Cruises днес обяви, че ще базира кораб на Канарските острови за зимния сезон 2024-2025 г. и продажбите вече са отворени. MSC Opera...
Гръцкият кулинарен експерт Даян Кочилас очарова гостите на Celestyal с първокласно шестстепенно дегустационно меню
Атина. Първокласно шестстепенно дегустационно меню изкушава гостите на ресторант "Галилео" на круизния кораб Celestyal Olympia. То е специално изготвено за криузната компания Celestyal от...