Горе ръцете! В Лондон отваря врати ресторант, в който ще ви хранят сервитьорите
Лондон. Излизането на вечеря е удоволствие, защото това означава, че не е нужно да готвите или да миете. В Лондон през следващата седмица ще...
Китайска верига ресторанти заменя човешкия персонал изцяло с роботи
Популярната китайска hot pot верига ресторанти Haidilao планира почти изцяло да замени служителите в своите ресторанти с роботи. Компанията ще си партнира с технологичния...
14 родни ресторанта се включват в най-голямото събитие в света, което почита френската кухня
София. Най-голямото събитие в света, което почита френската храна - "Вкусът на Франция" (Goût de France), отново ще бъде отбелязано на 21 март, съобщава...
Как Instagram променя ресторантьорския бизнес?
Има един незаобиколим закон – колкото по-популярен става Instagram, толкова повече снимки на храна ще виждате в интернет.
Шегата настрана.
Все повече ресторанти осъзнават възможностите за...
Как да защитим правата си в ресторанта и да запазим доброто настроение?
София. Времето, прекарано с близки и приятели в заведение, ни носи едни от най-приятните изживявания, които можем да имаме в дългите и топли летни вечери....
НАП: Сезонните работници трябва да се осигуряват здравно сами
От офиса на НАП в Добрич напомнят на сезонните работници, които не започнат друга работа след приключване на сезона или се регистрират на трудовата...
Spirits Selection стартира в Пловдив
България с рекорден брой мостри; 1300 напитки от 50 държави се борят за медал
Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles, световният конкурс за високоалкохолни...
Код “Спорт” в понеделник вечер в Добрич, тенисистки и волейболисти с общо Players party
Едно от новите и популярни заведения в Добрич - Code Dobrich, намиращо се на бул. 25 септември – близо до Стара къща, ще бъде...
СИХРЕ 2018 ще събере за 18-и път хотелиерите, ресторантьорите и професионалните кулинари
Международният форум ще се проведе от 7 до 10 ноември в Интер Експо Център
Хорека секторът е динамичен и се развива с бързи темпове. За...