Над 20 български и чуждестранни работодатели очакват младите хора на Варна

Варна. На 6 и 7 февруари 2020 г. ще се проведе ежегодното Кариерно и стажантско изложение във Висше училище по мениджмънт. Целта на събитието е да предложи различни програми за провеждане на стаж и възможности за работа на студенти, абсолвенти и млади хора от Варна и региона.

В инициативата ще вземат участие работодатели от над 20 местни и международни компании, опериращи в България, Испания, Великобритания, Нидерландия, Гърция и други. Предлаганите от тях стажантски позиции и работни места са в сферите туризъм и хотелиерство, бизнес мениджмънт, маркетинг, аутсорсинг и други. Сред регистрираните компании са Barceló Hotel Group, ALEGRIA Hotels · Let´s Go Spain, The Ritz-Carlton (Abama), IPRACTICE COSTA BRAVA, Iberostar Group,  Waldorf Astoria Amsterdam, JOBTRUST, Sani/ Ikos Group – Greece, GR8 Recruitment (Jersey Islands), LRC Bulgaria (част от групата на ALTIDO), Easy Consult, INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites, Animation World, Gehard Ltd. – Kempinski Hotel Grand Arena Bansko.

Събитието ще продължи два дни, като през първия ден част от работодателите ще презентират представляваните от тях компании и ще предоставят информация за обявените позиции и условията, на които трябва да отговарят кандидатите. Вторият ден предвижда възможност за директен контакт между работодатели и студенти, както и за провеждане на интервюта.

Кариерните дни ще се проведат на 6-ти февруари от 9:30 часа и 7-ми февруари от 11:00 часа в Конферентната зала на Висше училище по мениджмънт (гр. Варна, ул. „Оборище“, 13А, ет. 4). Събитието е напълно безплатно и отворено за всички мотивирани млади хора, търсещи успешна професионална реализация.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията


Спа Хотел Спартак, Сандански Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA