Екипът на VOZZi в София
Slide
Slide
Slide
Slide

Кристиан ИВАНОВ

София. Когато преди години сръбският предприемач Владимир Шиякович се оказва закъсал с автомобила си на път в Турция, това изглежда като начало на едно кошмарно преживяване. Но всъщност се оказва подарък на съдбата, който му поднася страхотна идея за бизнес. Това е искрата от която се ражда компанията  VOZZi и тя вече успешно налага  революционна идея за ползването на пътна помощ в Европа.

В Интер Експо Център София VOZZi даде първата си пресконференция, след като в началото на май отвори офис в България. Специално за събитието от Белград пристигна Маркетинг директорът Невена Стефанович.

Управляващият директор за България и Румъния Атанас Ангелов запозна аудиторията със своя мениджърски екип, след което представи иновативното приложение на компанията, налично за всички мобилни операционни системи и свързващо доставчици на пътна помощ с потребителите, които имат нужда от нея. Работи на цялата територия на Европа и азиатската част на Турция, на родния език на клиента. На място гостите на презентацията получиха ценна информация за възможностите на VOZZi и от Владислав Карапанов – Мениджър ключови клиенти в туризма.

Управляващият директор за България и Румъния Атанас Ангелов представя продуктите на VOZZi на пресконференцията в София

Целта на VOZZi е да създаде уникална платформа за предоставяне на автомобилни унифицирани услуги, премахвайки тяхната сложност и позволявайки дигитална трансформация, която помага както на партньорите, така и на клиентите. Спестеното по този начин време, може да бъде прекарано по по-добър начин със семейството и приятелите.

Robinson Maldives – Островът, от който няма да искате да си тръгнете (снимки)

VOZZi предлага чрез местните си партньори персонални пакети за мобилност, които не изискват собственост на конкретен автомобил. Може дори само да пътувате в превозното средство с наличен активиран пакет и в случай на авария или пътно-транспортно произшествие с няколко кликвания да се възползвате бързо от услугата. Предоставена е възможност и за закупуване на допълнителни услуги през приложението извън пакета.

От 3 до 12 юни компанията е участник със свой щанд на Автомобилния салон Sofia Motor Show в Зала 5 на Интер Експо Център София

Какви други предимства има иновативното приложение VOZZi ?

Пакетите са обвързани с ползвател, а не с конкретен автомобил.

Един потребител може да има активни едновременно три автомобила или мотоциклета, които да се добавят в профила по всяко време преди произшествието.

В рамките на валидността на закупения пакет въведените МПС могат да се сменят по всяко време.

В случай на нужда, потребителят може да се възползва от услугите на приложението независимо дали е притежател на автомобила или само се вози в него=

От 29 август Абакс започва полети от Бургас до Анталия

Ползвателят спестява време в случай на повреда или пътно-транспортно произшествие и знае веднага какво да направи.

В зависимост от активния пакет, клиент може да получи покритие на разходи за ремонт, хотел, кола под наем и продължаване на пътуването.

В случай на авария и невъзможност да продължи, потребителят може да активира веднъж услуга за безусловно  прибиране на автомобила заедно с всички пътуващи в него до България, като няма ограничение на разстоянието.

VOZZi се разширява вече шеста година и включва над 1500 камиона за пътна помощ на територията на Европа и Азия

Мрежата от независими контрагенти на VOZZi се разширява вече шеста година и включва над 1500 камиона за пътна помощ на територията на Европа и Азия. От 3 до 12 юни компанията е участник със свой щанд на Автомобилния салон Sofia Motor Show в Зала 5 на Интер Експо Център София.

Хотелите на Rixos – съвършеният дом за туристите по време на ваканцията си в Египет (снимки)

Освен стартирането на продажби в България, VOZZi вече присъства на няколко пазара в региона, а именно – Сърбия, Босна и Херцеговина, Северна Македония, Черна гора и Словения. До края на тази година се очаква да заработят офиси в Румъния и Унгария.

Важно е да се отбележи, че за да имате работещо покритие, е необходимо да активирате пакет от територията на Република България не по-късно от 72 часа преди пътуването.

Сподели публикацията