В Мадрид откриха туристическото изложение FITUR
В Мадрид откриха туристическото изложение FITUR
Slide
Slide
Slide
Slide

Мадрид. Кралското семейство на Испания официално откри международното туристическо изложение FITUR в Мадрид. Участието на България е организирано от Министерството на туризма. 16 туристически компании и общини се представят в испанската столица. Експото ще се проведе до 28 януари 2024 г., а на форума присъства министър Зарица Динкова. До щанда на България, който привлича вниманието с огромни и красиви пана, са Финландия, Андора, Белгия, Полша и Нидерландия. “Щандът на България е хубав, светъл и функционален”, коментираха пред Bgtourism.bg участници във форума.

По време на изложението ще бъдат организира ни и винени презентации, като акцентът ще е върху съществуващите и развиващи се винени дестинации в България. Гостите на българския национален щанд ще могат да се запознаят с възможностите за винено-кулинарен туризъм в Североизточна България, Тракийската низина и Розовата долина, Южен Сакар, Долината на Струма, Западна и Централна Дунавска равнина. Всеки от районите ще бъде представен с качествено, типично за тероара вино.

Участие на българския национален щанд по време на изложението ще вземат 16 български фирми и общини: „Уърлд Синерджи Tравъл България“ ООД, „Балканиа Тур“ ООД, „Бояна – МГ“ ЕООД, Столична Община ОП Туризъм, Община Пловдив, „Албена“ АД, „Май Стори Травел“ ЕООД, „ВИЯ ТРАВЕЛ“ ООД, „Тандем Травел“ ООД, „Филиптур 1“ ООД, Община Варна, „ЕНДЖОЙ ПРАЙМ ТУРС“ ООД, „Царевград Търнов“ ЕООД, „България Еър“ АД, „Глория Турс“ ООД, „Балкан Травел Експириенсис“ ООД.

Сподели публикацията