Slide
Slide
Slide
Slide

Обзор. Второ поредно признание в рамките само на седмица за един от знаковите хотели от веригата на HVD – HVD Clubhotel Miramar в Обзор. След като преди няколко дни хотелът бе отличен сред 100-те най-добри в България, сега получи и заслужено признание, идващо от традиционно силния за България германски туристически пазар.

Според авторитетната германска класация HolidayCheck HVD Clubhotel Miramar е сред 10-те най-предпочитани български хотели от германските туристи. Отличието е завоювано в конкуренция с над 680 други хотела от цял свят, които се борят за сърцата на германските туристи. Критериите, по които HVD Clubhotel Miramar печели, се базират на над 50 позитивни оценки за сезона от германски туристи в популярните платформи и над 90% препоръки за ново посещение в хотела. Взимат се под внимание и дългосрочните отзиви от германските гости, както и наситеността на присъствие на германски туристи в съответния регион – в случая Българското Черноморие.

„Особено удовлетворени сме от тази награда, тъй като германският пазар е специален фокус за нас. Не само полагаме сериозни усилия да поддържаме високо качество на услугите, с които привличаме дългосрочно германските туристи, но и нашата верига инвестира директно на германския пазар, развивайки от няколко години HVD Grand Hotel Suhl в Тюрингия“, казва Жулиета Христова, генерален мениджър на веригата.

HVD Clubhotel Miramar е сред задължителните локации за това лято. Хотелът предлага уютна атмосфера, любезно обслужване на високо ниво, персонално отношение към нуждите на всеки клиент, както и интересни летни забавления за цялото семейство. Само до 31 януари може да резервирате вашата мечтана лятна почивка с 30% намаление, така че не се колебайте да си гарантирате отсега най-добрия хотел на Българското Черноморие за това лято!

Сподели публикацията