Slide
Slide
Slide
Slide

Дъщерната авиокомпания на Turkish Airlines – AnadoluJet ще оперира два полета седмично на промоционални цени

София. Turkish Airlines, авиокомпанията, която лети до повече дестинации от всяка друга, стартира директни полети от София до Анталия, чрез ниско тарифното си дъщерно дружество AnadoluJet. Считано от 15 май, превозвачът ще оперира два полета на седмица от столицата ни до най-големия международен турски курорт – всяка сряда и събота. Със старта на новия директен маршрут, пътниците на AnadoluJet могат да се възползват и от специални промоционални цени на еднопосочните билети, започващи от 55 евро и с включени всички данъци и такси.

Турция посрещна над 1 милион туристи тази година

AnadoluJet е дъщерна авиокомпания на Turkish Airlines, която стартира полетите си през 2008 година с цел да осигури достъпни и икономични услуги за всички пътуващи. Днес превозвачът оперира полети до над 43 летища и общо 80 маршрута. AnadoluJet продължава да разширява международната си мрежа от полети и предоставя на своите пътници възможността да се насладят на висококачествено обслужване.

Новите директни полети от София до Анталия са част от мисията на авиокомпанията  да предоставя на пътуващите отлично преживяване и комфорт на борда.  Средиземноморският крайбрежен град гарантира незабравимо преживяване на всеки турист със своите уникални, задължителни за посещение културни и природни забележителности и невероятните морски ризорти.

Точно в сърцето на града се намира Площада на републиката, който разкрива живописна панорамна гледка над Анталия и морския бряг. За ценителите на велики архитектурни произведения, градът е дом на голям брой римски руини и османски реликви, които са достъпни за посетители. Пътуващите могат да посетят и някой от грандиозните водопади в региона, да се насладят на спокойствието на безкрайните плажни ивици, да се разходят с яхта или да поглезят сетивата си с разнообразие от  прясна морска храна. Седмичният график на полетите София-Анталия-София може да бъде открит по-долу.

Турция обяви при какви условия няма да изисква PCR след 15 април, съседите ударно ваксинират населението си преди старта на туристическия сезон

Номер на полета Ден От До Излита Каца
TK7956 сряда, събота Анталия София 11:00 12:50
TK7957 сряда, събота София Анталия 13:45 15:25

Към момента пътуващите могат да посетят Анталия, независимо от своя ваксинационен статус. Задължително изискване остава представянето на негативен PCR тест, направен не по-късно от 72 часа преди пътуването, както и попълването на онлайн формуляр, който може да бъде открит тук. Въпреки това, посетителите трябва да се придържат към други предпазни мерки, въведени с оглед на пандемията, като носене на маски за лице, спазването на физическа дистанция, редовно миене на ръцете.

От 15 март Турция въвежда ново изискване за влизане в страната през въздушните граници

Сигурността и безопасността на пътниците и екипажа на Turkish Airlines са неин основен приоритет. Затова авиокомпанията е предприела редица допълнителни мерки в тази насока, сред които пълна дезинфекция на самолетите след всеки осъществен полет, като те са оборудвани и с висококачествени филтри за твърди частици (HEPA). Екипажът разполага със специално предпазно облекло, а за да осигури на своите пасажери спокойно пътуване, авиокомпанията предоставя на всеки пътник комплект продукти за лична хигиена. Повече информация за пълния набор от мерки, предприети от авиокомпанията, можете да намерите на официалния уебсайт на превозвача тук.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията